PC

Otvoreno beta testiranje za Marvel’s Avengers počinje u avgustu

Pošto se polako približavamo 4. septembru, danu kada će se Marvel’s Avengers konačno pojaviti pred fanove popularnih super-heroja, Square Enix želi da se uveri da je sa igrom sve u redu, i to kroz niz beta testiranja.

Mesec avgust će proteći u znaku testiranja, prvo za one koji su prednaručili igru, a potom i za sve kao besplatna otvorena beta. 7. avgusta počinje preorder beta za PS4 korisnike, od 14. avgusta počinje otvorena beta za PS4, kao i zatvorena za PC i Xbox One, dok 21. avgusta kreće otvoreno beta testiranje za PC i Xbox One platforme. Ukratko:

7. avgust – PS4 preorder beta

14. avgust – PS4 otvorena beta

14. avgust – PC, Xbox One preorder beta

21. avgust – PC, Xbox One otvorena beta

Izdavač nije zvanično otkrio šta će sve od sadržaja biti dostupno u beta testovima, ali će navodno tu biti od svega po malo, u vidu delova kampanje i opcije za kooperativno igranje.

Pre nego što otpočne beta, zakazana je još jedna War Table prezentacija, na kojoj će se 29. jula otkriti potpuno novi detalji vezani za Marvel’s Avengers. Prethodna War Table prezentacija održana je nedavno i otkrila nam je negativce, kooperativni mod igranja i novi gejmplej snimak, o čemu više možete saznati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top