PC

PES 2021 će biti samostalna nadogradnja za PES 2020, ne potpuno nova igra

Znate kako se iz godine u godinu sve više govori o tome da sezonska izdanja sportskih igara jedva imaju neke razlike, već se više radi o jednoj te istoj igri? E pa sada će PES 2021 biti bukvalno isti kao prošlogodišnje izdanje u serijalu.

Pošto u prethodnim mesecima nije bilo nikakve zvanične najave za Pro Evolution Soccer 2021, pomislilo se da Konami možda sprema nešto specijalno za fanove, pošto se ipak proslavlja 25 godina postojanja serijala. Međutim, Konami je objavio kako će PES 2021 biti kao samostalni apdejt za prošlogodišnje izdanje. Jedina razlika u odnosu na PES 2020 biće ažurirani roster igrača, kao i niz manjih ispravki.

Na ovakvu odluku je delom uticala pandemija korona virusa, ali i priprema za novu generaciju konzola, gde Konami želi da iskoristi maksimum, samo ne sa PES 2021, već je svu pažnju posvetio izdanju za 2022. godinu, kada se serijal sa “kućnog” FOX endžina seli na Unreal.

Pošto će se raditi o istoj igri, Konami je izjavio kako će cena biti u skladu sa tim i da se neće naplaćivati pun iznos, kao i da je godišnjica ovog serijala o fudbalskom nadmetanju dodatni razlog za tako nešto.

Datum izlaska trenutno nije poznat, ali se na ovom polju Konami verovatno tradicionalno drži septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top