PC

Pro Evolution Soccer naredne godine prelazi na Unreal Engine

Konami uveliko radi na velikoj inovaciji u Pro Evolution Soccer(PES) serijalu fudbalske simulacije, gde će se sa narednim igrama krenuti praktično iz korena.

Sredinom naredne godine, PES serijal napušta FOX endžin ove kompanije i u potpunosti prelazi na Unreal endžin kompanije Epic Games. Pošto će se prelazak odigrati tek naredne godine, ovogodišnji PES 2021 će biti dosta osiromašen, i na njega se gleda kao samostalni apdejt za prošlogodišnji PES.

Nije poznato da li će prelazak biti direktno na Unreal 5, koji sa radom treba početi takođe naredne godine, ali sigurno je da će blagodeti novog endžina biti vidljive. Konami najavljuje da će ovim prelaskom PES preneti na novi nivo, i da će pratiti korak sa narednom generacijom konzola(Playstation 5, Xbox Series X), što se može videti u kratkom tizeru ispod, koji prikazuje Leo Mesija.

Malo je čudno što nije posvećeno više vremena ovogodišnjem izdanju, ali tako Konami ima mnogo više posla u rukama, pošto naredne godine sa PES 2020 na Unreal endžinu mora opravdati oslabljenu ponudu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top