PC

Destiny 2: Beyond Light odložen za 10. novembar

Studio Bungie nakon razilaženja sa kompanijom Activision vraća Destiny 2 u život, promenu po promenu. Ova naučno-fantastična pucačina je prošle godine postala besplatna za igranje zajedno sa svim ranijim sadržajem, tako da je jedini izvor prihoda studiju novi sadržaj koji dolazi.

Bungie je početkom juna najavio da u planu ima dolazak čak tri ekspanzije za Destiny 2, od kojih je prva po redu Beyond Light, sa planiranim datumom izlaska za 22. septembar.

Nažalost, zbog otežanog rada i udaljenosti developera koji su primorani na rad od kuće zbog pandemije korona virusa, rešeno je da se početak Season of Arrivals, a samim tim i dolazak Beyond Light ekspanzije odloži za 10. novembar. Bungie se u posebnoj objavi izvinio fanovim zbog dodatnog čekanja i najavio da će uskoro početi sa otkrivanjem dodatnih detalja za budućnost Destiny 2.

Iako je potrebno čekati još dva meseca, podržavamo odluku developera, pošto se ipak radi o “početku nove ere” u ovoj igri, sa novom pričom i novim elementima koji će biti pruženi igračima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top