PC

Novi trejler za Assassin’s Creed Valhalla otkriva više o protagonisti

Na Ubisoft Forward događaju za nama bilo je posvećeno dosta pažnje najnovijem izdanju u Assassin’s Creed serijalu, koje će se baviti invazijom vikinga na Englesku.

U nedelju smo imali prilike da vidimo preko 30 minuta gejmpleja za Assassin’s Creed Valhalla, čime je Ubisoft želeo da nadoknadi nedostatak od pre nekoliko meseci, a sada je izdat još jedan trejler posvećen glavnom karakteru, Eivoru.

U trejleru možemo videti više detalja o liku sa kojim ćemo stupiti u nove avanture, saznati o sudbini koja ga je primorala da napusti rodnu Norvešku i potraži novi dom što donosi nove izazove.

Trejler je sinematičnog oblika i sasvim solidno opisuje glavnog lika, a ostaje da se vidi da li će priča o njemu u samoj igri biti kazivana kako valja, ili će se smisao izgubiti u nizu raznoraznih misija i velikog sveta.

Glavni protagonista dolazi u dva oblika takoreći, pošto će postojati muška i ženska verzija, a ono što je zanimljivo je da se pol može menjati bilo kada tokom igranja i vezan za odabir na početku kampanje kao u Assassin’s Creed Odyssey.

Assassin’s Creed Valhalla izlazi 17. novembra za PC, PS4 i Xbox One, kao i za next-gen konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top