Vesti

Warhammer 40K: Rites of War je besplatan na GOG-u

Ogromni Warhammer univerzum pokriven je nizom različitih igara smeštenih u serijale i pod-serijale, mahom sa pričom o mračnoj budućnosti ispunjene ratovanjem.

Na platformi Good Old Games je trenutno u toku velika vikend rasprodaja Warhammer igara i DLC sadržaja za iste sa popustima do 80%. Pored sniženjana na Warhammer naslove, GOG je odlučio da svima podeli jednu igru iz franšize potpuno besplatno.

Radi se o Warhammer 40K: Rites of War turn-based strategiji iz 1999. godine. Radnja se bavi civilizacijom Eldara, za čiji se opstanak morate izboriti kroz 24 misija u kampanji, a najveću korist ćete imati od sistema poena slave sa kojim gradite armije, jedinice i umeća ratovanja.

Procedura preuzimanja je poprilično prosta. Potrebno je samo da do 19. jula u 15 časova po našem vremenu na početnoj stranici GOG platforme kliknete na “Get it Free” polje na baneru igre i igra je vaša zauvek.

Kada preuzmete Rites of War, ne zaboravite da je na Epic Games Store i dalje u ponudi Torchlight 2 avantura.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top