PC

Sea of Thieves premašio 15 miliona igrača

Piratska multiplejer avantura studija Rare nastavlja da raste velikom brzinom u 2020. godini, sa nedavno otkrivenom novom dostignutom cifrom prikupljenog broja igrača.

Sea of Thieves je premašio brojku od ukupno 15 miliona igrača prikupljenih od lansiranja početkom 2018. godine na Xbox One i PC platformama, što je skok za 5 miliona u odnosu na sam početak godine, gde je najveći faktor bilo lansiranje na Steamu.

Dolazak Sea of Thieves na Steam platformu pokazao se kao izuzetno mudra odluka, pošto je jun bio mesec u kojem se našao rekordni broj igrača, uz 3,3 miliona novih, od kojih je čitav milion došao putem Steama. Valveova platforma pokazala se kao izuzetno dobar dom za Sea of Thieves, gde je od samog početka zabeleženo ogromno interesovanje publike i igra se ubrzo popela na sam vrh top listi.

Brzi rast će se nastaviti i u daljem toku godine, pre svega zahvaljujući aktivnoj podršci developera, sa redovnim dodavanjem novog sadržaja i različitih osveženja gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top