Mobile

Blatnjavi MudRunner od sada dostupan za Android i iOS uređaje

Pošto je Saber Interactive ove godine pred publiku doveo SnowRunner, činilo se kao da je to sve što se tiče igara koje prenose draž, ili muku, vožnje po lošem terenu. Na svu sreću, ovaj developer je paralelno sa snežnim naslovom radio i na verziji igre MudRunner za mobilne telefone.

I zvaničnoj najavi, izdavač Focus Home Interactive otkriva da je u prodaju na iOS i Android platformama stigla ova simulacija vožnje po blatnjavom terenu, i to kao posebna verzija. MudRunner Mobile sa sobom nosi set kontrola specijalno dizajniran za ekrane na dodir, 15 mapa na kojima je moguće igrati sa 16 različitih vozila.

Grafički igra izgleda drugačije i nižeg kvaliteta u odnosu na verziju za računare i konzole, pošto zbog ograničenja nije bilo moguće napraviti direktni port. Zajedno sa izdavanjem ove igre, otkriveno je i da se počinje sa izdavanjem dodatnog sadržaja za SnowRunner, ali nije navedeno da li će i ta igra izaći za mobilne uređaje u budućnosti.

Mobilnu verziju igre MudRunner možete kupiti po ceni od oko 850 dinara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top