PC

Call of Duty 2020 igrače vodi u Rusiju, Vijetnam, Nemačku i Nikaragvu

Polako se približava i kraj jula meseca, a Activision još uvek nije odlučio da zvanično predstavi ovogodišnji Call of Duty naslov. Zahvaljujući procureloj alfa verziji igre sa radnim nazivom Red Door, datamineri su uspešno otkrili nekoliko detalja vezanih za CoD 2020.

Fajlovi koji su otkriveni u alfa verziji od strane grupe Prototype Warehouse otkrivaju da će se kampanja odigravati u državama kao što su Rusija, Vijetnam, Nemačka i Nikaragva. Spomen ovih zemalja praktično potvrđuje ranije navode da je radnja smeštena u periodu Hladnog rata, pošto se između ostalog i Nikaragvanska revolucija odigrala 60-ih godina prošlog veka.

Među fajlovima nalaze se i nazivi misija u kampanji koji se vezuju za države. Neki od njih su KGB, Revolution, Yamantau, Duga, Armada, Stakeout. Takođe su otkriveni potencijalni nazivi multiplejer mapa, poput Black Sea, Miami, Satellite, Tundra, Tank, dok su pronađene i reference za Zombie mod i povezanost sa Warzone.

Podaci koji se vezuju za Warzone dodatno bude veru fanova da će se predstavljanje najnovijeg Call of Duty naslova odigrati upravo u ovom Battle Royale naslovu. Activision još uvek nije izdao zvanični komentar povodom ovih procurelih informacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top