PC

Otkriveno 11 minuta gejmpleja iz do sada neviđene igre studija Sucker Punch, kreatora Ghost of Tsushima

Ako redovno pratite svako povećanje biblioteke igara na Playstation 4 konzoli, onda vam je studio Sucker Punch definitivno poznat, pošto je on zaslužan za dolazak poslednje AAA ekskluzive pred dolazak nove generacije.

Sucker Punch je kreirao samurajski Ghost of Tsushima koji je izazvao pozitivne reakcije publike, a pre nego što se pozabavio temom feudalnog Japana i invazije Mongola, imao je potpuno drugu igru u razvoju, sa radnim nazivom Prophecy. Za ovaj misteriozni naslov je procurelo oko 11 minuta gejmpleja prikazom dela radnje i gejmplej elemenata koji čine suštinu.

Ovde je glavni protagonista Abel, ucenjena glava koja je taj status stekla zahvaljujući pokušaju da otkrije podzemna skrovišta. Mehanika borbe se zasniva na hladnom oružju, vidlji je mač i skriveni bodež, dok je prisutna i upotreba alhemijskih sredstava. Na osnovu prikazanog postoji dosta sličnosti sa Ghost of Tsushima, tako da je verovatno dosta elemenata iz Prophecy preneseno u nedavno izdatu PS4 igru.

U trenutku nastanka ovog teksta nije zvanično otkriveno da li je ovaj gejmplej vezan za igru koja je i dalje u razvoju, ili je Sucker Punch od nje odustao kako bi se fokusirao na drugu igru. Moguće je da se radi o otkazanom projektu, pošto kvalitet grafike i animacija izgleda kao da je igra pripremljena za prikaz investitorima i potencijalnim izdavačima.

U ovom slučaju ćemo biti optimisiti, te se nadamo da developeri nisu odustali od ove igre, kao i da će uspeh Ghost of Tsushima pomoći da Prophecy ipak ugleda svetlost dana u daljoj budućnosti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top