PC

Prikazano 17 minuta gejmpleja iz Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 se priprema da uvede neke ozbiljne promene u ozveženi akcioni serijal, sa kukom i olakšanim vratolomijama, koje je bilo prilike videti već na samom predstavljanju.

Sada, kada su se utisci malo slegli, pristiglo je čak 17 minuta gejmpleja za Shadow Warrior 3, gde možemo videti nešto starijeg protagonistu, Lo Fenga, koji na raspolaganju između ostalog ima i nova oružja, poteze i slično. U videu su prikazane i razne vrste neprijatelje koje će zadavati muke protagonisti, uz boss karaktere.

Svet takozvanog Neo feudalnog Japana je zanimljivo dizajniran, sa više linearnosti, koja ide uz ruku sa pridodatom kukom. Dok je provokativni humor prirodno prisutan.

Ovaj video pruža dobru ideju igračima u smislu toga šta mogu očekivati od igre. Nama se na osnovu prikazanog dopada, i nadamo se da će finalna verzija biti još bolja.

Shadow Warrior 3 izlazi negde tokom 2021. godine za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top