PC

Besplatni MMO, Star Wars: The Old Republic od sada dostupan putem Steama

U doba kada je Bioware leteo visoko, sa izuzetno kvalitetnim igrama, pojavio se i jedan besplatni naslov baziran na možda i najpopularnijoj filmskoj franšizi na svetu – Star Wars: The Old Republic.

The Old Republic je u doba pojavljivanja, tokom 2011. godine doneo, za taj period prilično retke mehanike, poput priče na koju se uticalo odlukama, društvene elemente unutar samog sveta, kao i kompletiranu glasovnu  glumu, što manjka i kod nekih današnjih MMO naslova.

I pored toga što je bio besplatan, pa još i baziran na popularnoj franšizi, Star Wars The Old Republic nije imao prilike u postizanju punog potencijala kod igrača. To se desilo mahom zbog pomalo pohlepne odluke izdavača, Electronic Arts, koji je u period izlaska igre tek pustio u rad Origin platformu i želeo je da ima čime privući korisnike.

Ova igra sada nakon nekoliko godina, u talasu prelaska EA naslova na Steam, dolazi na Valveovu plaformu, takođe kao besplatni MMO. U znak dolaska na Steam za igrače su pripremljene pogodnosti, poput cross-play i cross-save funkcija za čuvanje napretka.

Pored besplatne, osnovne verzije, tu je i pretplatnički servis koji podiže gornje ograničenje napretka, a ujedno pruža pristup svim ekspanzijama sadržaja. Takođe je moguće kupiti i razne skinove za karaktere, mahom inspirisane filmovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top