PC

Prikazan gejmplej trejler za EA Sports UFC 4

Veliki broj sportova redovno dobija godišnja izdanja koja sa sobom nose većinom promene u rosteru i malim delom unapređenja gejmpleja i grafike.

Kada se radi o serijalu igara za ultimativne fajtove, UFC, on ne dobija tako česta izdanja, već se pravi višegodišnja pauza. Dve i po godine od izlaska EA Sports UFC 3, EA Vancouver donosi četvrti deo po redu.

Novi UFC je najavljen prošle nedelje, ali sa sada izdatim gejmplej trejlerom dobijamo uvid u sve nove i poboljšane mehanike koje brutalnost serijala podižu na novi nivo. Svi dodaci su orijentisani ka poboljšanju realizma u odnosu na prethodnike, a kod UFC 4 developeri su izmenili borbu u klinču, dinamične udarce, fiziku kod upotrebe prevelike sile, a tu su i šanse za potpuno nove udarce koji rezultiraju nokautom.

Ovo su samo neke od nabrojanih inovacija u videu ispod, gde je prikazan čitav set dobrih stvari i onih koje su fanovi tražili od ranije, a nama se nekako najviše dopadaju novi sistemi koji dozvoljavaju dosta dužu borbu “na podu” i niz šansi da se izvučete iz klinča.

Grafika je na takođe zadovoljavajućem nivou, sa na prvi pogled solidno odrađenim animacijama lica boraca iz stvarnog sveta.

UFC 4 stiže već narednog meseca, 14. avgusta za PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top