PC

Prikazan izgled omota za Halo Infinite

Detalja vezanih za Halo Infinite u proteklom periodu bilo je jako malo, tako da je svaki sitni podatak jako bitan. Sada je igračima otkriveno kako će izgledati omotnica koja će krasiti fizičko izdanje.

Omotnicu krasi Master Chief(ko bi drugi), koji zauzima centralnu poziciju, dok se u pozadini nalazi pejzaž sa brodom, ogromni napukli prsten, narušene građevine i još elemenata. Takođe, i odraz u viziru protagoniste prikazuje neprijatelje Brutes.

343 Industries je uvid u omot za Halo Infinite pružio pred samo predstavljanje gejmpleja iz kampanje, što će se odigrati već sutra, 23. jula, u 17 časova po našem vremenu, gde Microsoft takođe ima u planu otkrivanje postavke Xbox ekskluzivnih naslova.

Datum izlaska za Halo Infinite je i dalje nepoznat, ali je planu da se igra pojavi zajedno sa Xbox Series X konzolom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top