PC

Konačno najavljen novi Fable! Stiže na PC i Xbox Series X

Kako je Xbox događaj odmicao i predstavljane igre se nizale, počeli smo se brinuti da će i ovaj događaj proći bez predstavljanja novog Fable naslova, o kojem se toliko nagađalo.

I kada se činilo da će događaj stvarno proći bez ovog naslova, na samom kraju je pružen tizer koji je potvrdio njegovo postojanje.

U trajanju minut, trejler je već na samom početku pružio naznaku da je reč o Fable igri, sa prikazom divnog magijskoj sveta i komičnim obrtom pri kraju.

Microsoft se iz nekog razloga ne drži numerisanja kada su u pitanju Xbox ekskluzive, tako da nije tačno otkriveno da li se radi o Fable 4 i nastavku priče iz ranijih delova ili će franšiza otići u drugačijem smeru.

Više ćemo verovatno saznati na nekom od narednih događaja vezanih za Xbox brend, a za sada se zna samo da Fable izlazi za PC i Xbox Series X.

Uživajte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top