Vesti

Next Up Hero i Tacoma besplatni na Epic Games Store

Još dve igre su besplatne u narednih nedelju dana kao deo inicijative kompanije Epic Games sa kojom putem svoje platforme na svakih nedelju dana obraduje korisnike.

Ove nedelje su se u ponudi našli indie naslovi Next Up Hero i Tacoma. Oni su besplatni sve do 30. jula i mogu se preuzeti prateći ovaj link.

Next Up Hero je dungeon crawler u kojem niz junaka na raspolaganju sa raznovrsnim setovima oružja ima zadatak čišćenja tamnica i borbe protiv rastućeg broja neprijatelja. Tacoma je daleko vredniji naslov, takođe u indie kategoriji.

Studio Fullbright u Tacoma igrače vodi na napuštenu svemirsku stanicu, u kojoj se nalazi zagonetni AI koji upravlja mestom, i vi. Cilj je otkriti šta se desilo sa posadom koja je misteriozno nestala, kao i sled događaja koji su doveli do toga. Najjače strane ove igre su izuzetno okruženje u kojem sa velikim brojem elemenata možete vršiti interakciju i pričom koja je koja se grana sa svakom odlukom igrača.

Ponuda za narednu nedelju je već otkrivena i čini je čak 3 naslova – 20XX, Barony i Superbrothers.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top