PC

Prikazan prvi gejmplej video za Halo Infinite

Halo Infinite stiže za nekoliko meseci, zajedno sa Xbox Series X, pa su Microsoft i 343 Industries rešili da na ovom julskom događaju po prvi put predstave izgled gejmpleja, a samim tim pruže i uvid u grafiku ove Xbox ekskluzive.

Prvo je prikazan kratki uvod sa izuzetno realističnom grafikom, pa se ekran prebacio na početni ekran sa tekstom za započinjanje demo verzije, što upućuje na to da će Xbox igrači dobiti i priliku da isprobaju Halo Infinite pre izlaska.

4K 60FPS gejmplej video daje uvid deo kampanje koja će doći zajedno sa igrom u trajanju od čak 8 minuta, pa samim tim možete videti i (uvodni)deo priče koja se odvija u 2560. godini. Grafika je izuzetna to je ono što se prvo da primetiti, a potom i audio konstrukcija okruženja koja će pružiti dodatnu imerziju.

U videu je moguće videti smenu istraživanja i okršaja sa brojnim neprijateljima, mahom poznatim fanovima Halo franšize, a ujedno je moguće videti i izgled menija, korisničkog interfejsa, i da ne zaboravimo odlične pejzaže. Dostupan je veliki broj oružja, automatskih, poluautomatskih, revolvera sa sve sci-fi notom, a u Master Chief upravlja i ogromnim mechom u pojedinim momentima.

Tačni datum izlaska je za sada još uvek tajna, ali sam uvid u demo prikazuje da rad napreduje po planu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top