PC

Halo Infinite neće dobiti nastavak

Može se reći da je Halo Infinite bio glavna zvezda na nedavno održanom Xbox događaju posvećenom ekskluzivama, pošto je najveći deo od oko 9 minuta bio posvećen upravo ovom nadolazećem naslovu.

343 Industries je sa kratkim misterioznim trejlerom doneo i čak 8 minuta mešovitog gejmpleja, koji sekvence borbi, istraživanja predivnog krajolika i vožnje meša sa scenama iz priče i otkriva prve detalje o svetu.

Sada, kada je sve to prošlo, otkriveno je šta će se događati u daljoj budućnosti, odnosno kada Halo Infinite izađe ove jeseni. Prema rečima zaposlenih u studiju zaduženom za razvoj, Halo Infinite, a samim i serijal, neće dobiti nastavak, barem ne u narednih desetak godina.

Sa Halo Infinite se pokreće “platforma” koja će se kontinuirano nadograđivati sa novim pričama, kampanjama, modovima igranja. Ova igra će u budućnosti rasti, i u planu je da taj pristup traje oko desetak godina. Nije otkriveno šta je sve konkretno u planu za tih deset godina podrške u Halo Infinite, ali se iskreno nadamo da developeri imaju već isplanirane dodatke i nove priče koje spadaju pod Infinite okrilje.

Sada nam je jasno zašto ova nova igra u sebi nosi baš naziv Infinite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top