PC

Senua’s Saga: Hellblade 2 nas vodi na Island

Na nedavno održanom događaju vezanom za Xbox brend i narednu generaciju igara, među gomilom prikazanih igara se nije našao trejler za Senua’s Saga: Hellblade 2.

U predstavljanju igara koje je trajalo oko sat vremena, jedan od čelnika studija Ninja Theory posvetio je par sekundi igri Hellblade 2 sa jako zanimljivim detaljem vezanim za mesto na kojem će se odvijati radnja.

U prvoj igri radnja je bila smeštena u jednom od arhipelaga koji sačinjavaju severna ostrva Škotske, a sada se seli nešto dalje na Island, koji se prema rečima developer odlično uklapa u temu igre. Producent Tamim Antonijads, došao je na odluku da se Hellblade 2 odigrava u pejzažima Islanda nakon što je tu državu posetio tokom odmora, gde ga je oduševila priroda i njen izgled.

Pristup developera iz Ninja Theory u kreiranju lokacija u igri nije se sveo na preuzimanje podataka i fotografija sa Google Mape, već je čitav tim, zajedno sa glumcima, obišao preko 40 lokacija ove severne zemlje i osetio atmosferu. Deo pejzaža, zajedno sa odlukama razvojnog tima, možete videti u videu ispod.

Što se tiče prvog dela, Hellblade: Senua’s Sacifice, teoretičari su danas otkrili da je on do sada dostigao 3,5 miliona igrača, što znači da se broj povećava kako se približavamo izlasku dvojke

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top