PlayStation 5

Izgled Playstation 5 konzole će biti moguće kastomizovati?

Bilo je do sada već nekoliko prilika da se bolje upoznamo sa Playstation 5 konzolom, ali Soni po običaju nije sve otkrio fanovima, već neke vrlo bitne detalje čuva za kasnije.

Mimo cene, jedan od skrivenih detalja može biti mogućnost kastomizacije konzole, odnosno promene izgleda samog hardvera, i to ako je verovati fotografijama koje su se pojavile jednom kineskom forumu.

Fotografije navodno dolaze iz fabrike u kojoj se Playstation 5 konzole proizvode, i prikazuju da “stranice” konzole mogu biti lako skinute sa same konzole, što rađa ideju da bi one mogle biti lako zamenjene drugim stanicama različitog izgleda, recimo sa dizajnom inspirisanim nekom od nadolazećih ekskluziva, kao recimo ovaj. Na slikama se vidi kao da će se plastična stranica samo ukopčavati, što će biti drugačije u odnosu na PS4, gde je samo jedan deo bio moguće lako skinuti radi zamene hard diska, dok je za drugi bilo potrebno koristiti odvijač.

Naravno, ovo nema potvrdu proizvođača, tako da moramo uzeti sa rezervom, ali ideja kastomizovanja konzole zvuči dosta zanimljivo i verovatno bi privukla fanove da već neuobičajeni futuristički izgled dodatno izmene.

Bez obzira na ovaj podatak, Soni se opasno naoružava za jesen, kada se PS5 treba pojaviti, pošto je zahvaljujući pozitivnim reakcijama na predstavljanje ekskluziva naređena proizvodnja duplo većeg broja od prvobitno planiranog.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top