Filmovi-Serije

Još jedna serija bazirana na The Witcher franšizi dolazi na Netflix

Izgleda da se Witcher franšiza osladila izvršnim direktorima u kompaniji Netflix, pošto je sada najavljena i treća serija bazirana na avanturama po knjigama Andžeja Sapkovskom, popularizovanih zahvaljujući igrama kompanije CD Projekt.

Na Netflixu je prvo održana prva sezona serije koja direktno prati Geralta(Henri Kavil) i njegove avanture iz prve knjige, koja je i pored pomalo konfuznog pripovedanja naišla na obilje pozitivnih reakcija. Još pre izlaska prve sezone najavljena je druga, posvećena negativcima i sa prostijom vremenskom linijom.

Pored nje, imamo animirani film Nightmare of the Wolf, vezan za događanja u životu Geraltovog mentora, Vezemira. Ako to nije dovoljno dragim Witcher fanovima, Netflix je sada najavio seriju The Witcher: Blood Origin, kojom se vraćaju na početak.

Serija će biti igrana, sastojaće se iz šest delova/epizoda i radnja je smeštena 1200 godina pre Geralta. Kroz priču ove spin-off serije donosi se više informacija događaju nazvanog Conjuction of the Spheres koji je kreirao sam svet, dok će glavni fokus biti usmeren ka postanju prvog Vešca.

Glumačka postavka nije otkrivena, kao ni to u kojoj se fazi produkcije nalazi The Witcher: Blood Origin. Jedino je poznato da će Loren Hisrič, vodeći producent originalne The Witcher serije biti na istoj poziciji i sada, dok joj se pridružuje Deklan de Barra kao ko-kreator.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top