PlayStation 4

Remaster Modern Warfare 2 kampanje i Fall Guys su besplatne igre za PS Plus pretplatnike u avustu

Avgust je pred nama, a sa njim i još jedan paket besplatnih igara koji Playstation Plus pretplatnici dobijaju kao bonus.

Kao po običaju, to su dva naslova namenjena Playstation 4 sistemima, i za avgust su Fall Guys: Ultimate Knockout, kao i još uvek sveži remaster kampanje Call of Duty: Modern Warfare 2. Razlika između ova dva naslova je velika, ali to samo znači više zabave.

Fall Guys je blesavi platformer u kojem se sa još 60 igrača takmičite u rešavanju izazova zasnovanih na takođe urnebesnoj fizici. Modovi igranja se razlikuju u formatu “svako za sebe” i u kooperativnom obliku sa raznim mehanikama.
Call of Duty: Modern Warfare 2 je prepoznatljiv naslov za većinu igrača, pošto se radi o upečatljivom naslovu iz franšize, a ovde je reč o remaster verziji kampanje, koja se pojavila ovog proleća. Soni i Activision nisu predugo čekali pre nego što su MW2 Remastered stavili u ponudu.

Naravno, ako još uvek niste preuzeli julski ponudu igara, to možete učiniti u narednim danima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top