PC

World of Warcraft dobija podršku za kontrolere sa Shadowlands ekspanzijom

Dok se polako pripremamo za dolazak najnovije ekspanzije koja će osvežiti ponudu sadržaja u World of Warcraft, otkriveno je da igrači dobijaju opciju za nešto drugačije igranje.

O dolasku podrške za kontrolere, čime bi se ponuda sa tastature i miša dodatno proširila, govorilo se već ranije, doduše u vidu glasina, ali je to sada i zvanično potvrđeno od strane vodećeg developera Hazzikostasa.

On je u zvaničnom intervjuu za portal Gamespot otkrio da  podrška za kontrolere ne dolazi u direktnom obliku, već u tako što će se igračima pružiti pristup da to sami omoguće, i to prvenstveno za adaptinve kontrolere od kojih najviše benefita imaju igrači sa specijalnim potrebama.

To znači da će igrači morati sami da se pomuče kako bi omogućili da kontrolerom igraju WoW, što iz Blizzarda nisu želeli, tako da se svako mora snaći kako ume ako želi nešto drugačiji način igranja

U ovom intervjuu je navedeno i da to ne znači da će se World of Warcraft konačno pojaviti na konzolama, ali taj iskaz se možda i promeni do kraja godine, pošto je na sajtu odbora za regulaciju sadržaja u Brazilu otkrivena verzija Shadowlands ekspanzije za PC i Xbox Series X.

Shadowlands ekspanzija bi se trebala pojaviti do kraja godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top