PlayStation 4

Cuphead je od sada dostupan za Playstation 4

Ponuda igara na Playstation 4 konzoli je danas postala još bogatija za jedan, naizgled neočekivani, naslov – Cuphead.

Ova simpatična igra je izašla još 2017. godine samo za PC i Xbox One platforme, bez planova developera da se prošire na Sonijevu platformu, ali izgleda da to nije istina. Naslov inspirisan crtaćima iz 30-ih godina prošlog veka je već od danas postao dostupan za kupovinu na Playstation 4 konzoli uz specijalni trejler najave koji osim prepoznatljivog grafičkog stila poseduje i stop-motion animaciju.

Ovu jedinstvenu igru krase razni boss okršaji sa run&gun mehanikom, i dizajnom i džez muzikom koja ume da prevari dozom izazova koju igra zapravo krije.

Cuphead je do septembra prošle godine prodat u oko 5 miliona primeraka i definitivno će izlazak na PS4 doprineti povećanju broja prodatih kopija.
U drugim Cuphead vestima, ekspanzija odložena za ovu godinu još uvek nema datum izlaska, ali zato rad na crtaću dobro napreduje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top