PC

Mešavina pucačine i strategije, Disintegration, besplatna za igranje tokom vikenda

Iako je tekuća nedelja tek negde na sredini, o predstojećem vikendu se već uveliko razmišlja.

Ako nemate ideju kako provesti i šta novo zaigrati, neka igra sa promocijom u vidu besplatnog igranja se uvek sama nađe. U ovom slučaju je to relativno novi naslov, koji nakon samo oko mesec dana od izlaska ima prvi besplatni vikend.

To je najnoviji naslov jednog od kreatora Halo igara, Disintegration, mešavina strategije u realnom vremenu i pucačine, koji je naišao na prilično hladan prijem od strane publike u samom početku. Broj igrača nije nimalo sjajan, pa je studio V1 Interactive rešio da vrata otvori novim potencijalnim igračima.

Besplatni vikend u Disintegration važi za PC, PS4 i XOne. Počinje 30. jula u 19 časova po našem vremenu i trajaće do 3. avgusta sa istom satnicom. Videćemo da li će promocija uspeti da privuče još igrača, a ono što može pomoći u toj odluci je i 40% popusta za sve koji se odluče da Disintegration kupe.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top