PC

Nedavno održani Xbox događaj se fanovima više dopao nego PS5 predstavljanje

Majsko predstavljanje Xbox Series X igara nije prihvaćeno sa preteranim oduševljenjem, pre svega što u njemu nije bilo ekskluziva i gejmpleja. Microsoft je to sada nadoknadio sa novim digitalnim izdanjem posvećenim ekskluzivama i to kao da je čekao da prvo Soni odradi svoje.

Sada kada je prvi talas predstavljanja ekskluziva za obe nadolazeće konzole iza nas i kada su se utisci slegli, red je uporediti oba događaja. To je moguće zahvaljujući platformi SpikeTrap, specijalizovanoj za detaljno praćenje razne statistike, i to primarno reakciju publike na razne najave.

Prema podacima izvučenih na osnovu reakcija sa ovog događaja, nedavni Xbox događaj je dobio više pozitivnih reakcija publike u odnosu na junsko Playstation 5 predstavljanje igara. Reakcije na Xbox se sa 70/100 smatraju pozitivnim, dok je Sonijev događaj ocenjen 59/100 kao osrednji. Zanimljivo je da je zabeleženo daleko veće interesovanje za PS5 događaj, gde je najviši broj ljudi koji su pratili bio milion, a sa druge strane oko 250,000.

Na zvaničnom sajtu platforme možete pronaći detalju analitiku vezanu praktično za svaki trejler pojedinačno, sa sve reakcijama publike. Kada je u pitanju Sony, mnogima se nije dopala prezentacija zbog predstavljenih igara, i slabog kvaliteta istih. Sa druge strane, Microsoft je najavio neke od dugo iščekivanih igara, kao što je Fable 4, ali za pozitivne ocene publike je definitivno najzaslužniji Xbox Game Pass servis koji će omogućiti igranje svih predstavljenih od prvog dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top