PC

Rimejk GTA: San Andreas u Unreal 4 endžinu izgleda fantastično!

Kreiranju raznolikih remake izdanja kultnih igara nije samo posao developera koji žele da osveže svoju zaboravljenu franšizu, već je i glavni zadatak velikog broja fanova koji žele da na neki način iskažu zahvalnost i pokažu umeće.

Kada je u pitanju kultni Grand Theft Auto serijal igara, Rockstar još uvek nije zvanično rešio da krene u proces izrade remaster/remake izdanja, mada se nedavno najavljena verzija GTA 5 za Playstation 5 može računati kao remaster.

Marljivi kreator ArcadiaSquad je kreirao specijalni rimejk igre GTA: San Andreas u Unreal 4 endžinu, koji je naravno daleko napredniji u odnosu na vremešni RenderWare iz 2004. godine. Stoga su i rezultati zapanjujući, zbog čega klip ispod aludira da se radi o PS5 verziji.

Rockstar i Take-Two su već preduzeli prve korake kako bi ugasili projekat, zbog čega se klipovi vezani za GTA: San Andreas Remake uklanjaju sa Jutjuba. Kreator je naglasio da ne planira da rimejk načini dostupnim za preuzimanje i distribuciju, već ga je kreirao radi snimanja machinima projekata.

Ova kreacija izgleda stvarno fantastično kada se radi o nezvaničnom rimejku, pogotovu zato što se koristi Unreal 4 endžin u kojem se već radi na gomili sličnih projekata.
Šteta samo što nećemo imati prilike da zaigramo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top