PC

Hero pucačina Rocket Arena besplatna za igranje tokom vikenda

Izdati igru u već ustanovljenom žanru, sa malim brojem inovacija, pravi je izazov ovih godina i u najvećem broju slučajeva ne garantuje uspeh, već samo niz izazova koji se moraju prevazići kako bi se stiglo do potencijalne publike.

Mnogi izdavači pokušavaju da sebi olakšaju odmah odabirom free-to-play modela koji je generalno primamljiviji, kao što je to Battle Royale naslov Hyper Scape, dok naslovi koji se naplaćuju imaju poteškoća. Jedan od njih je hibrid pucačine i strategije u realnom vremenu, Disintegration, koji već nakon par nedelja od izlaska dobija veće sniženje i vikend besplatnog igranja.

Istim koracima ide i Rocket Arena, hero pucačina koja je sredinom jula došla na Steam i Origin i zbog manjka interesovanja već dobija prvi period tokom kojeg će biti besplatna za igranje. Rocket Arena će biti dostupna za dž sve do 3. avgusta, uz sav prateći sadržaj.

Ako kojim slučajem niste čuli za Rocket Arena, to je najverovatnije iz razloga što izdavač, Electronic Arts, nije preterano uložio u marketing. Radi se o 3v3 pucačini, koja sve nudi u malom formatu, sa deathmatch, modom kontrole oblasti na mapi, i igranjem fudbala u Rocket Ball modu koji neodoljivo podseća na Rocket League.

Da igri nedostaju igrači govori i podatak da je ona dostupna za kupovinu na Originu po ceni od svega 5 dolara(umesto standardnih 30) i to za manje od mesec dana nakon izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top