PC

Epic Games prodavnica od sada ima dostignuća i podršku za modove

Zahvaljujući svakonedeljnom besplatnom darivanju igara, platforma Epic Games Store raste veliko brzinom, a deljenje AAA naslova dovodi i do rekordnog broja korisnika.

Polje na kojem se dosta sporo napreduje jeste sama funkcionalnost platforme, koja neke od važnijih funkcija još uvek nema, iako je prošlo već više od godinu i po dana od njenog puštanja u rad.

Nakon duže pauze sa “inovacijama”, Epic Games je doneo sistem dostignuća pred korisnike, kao i podršku za modove.

Sistem dostignuća nije generalno vitalni element na platformi, ali je dobar za fanove i njihovu uključenost u igranje, pošto mnogima može dati određenu motivaciju da nastave dalje sa igranjem. To se takođe može produbiti osvajanjem određenih elemenata u igri kako se određeno dostignuće postigne.
Radi se o ranoj verziji sistema, tako da on nije dostupan u svim igrama, ali je početak dobar i moguće je videti prve rezultate.

Podrška za modove u igrama je jedan od najtraženijih od samog početka, i sada je prva verzija stigla, doduše u samoj jednoj igri. Podrška za modove je eksperimentalno dodata u Mechwarrior 5. Modovi se mogu pronaći u dodatnoj sekciji na samoj stranici igre, gde se nalazi i sam alat za modovanje ove igre.
Ovo je za sada dosta skroman dodatak, ali će biti proširen na druge naslove u budućnosti i omogućiće da igre od prvog dana dobiju modove.

Epic Games još uvek ima planove za dodavanje Trending oblasti na platformi, dodatnih metoda plaćanja, poklanjanja igara i Android prodavnice. Do tada, ugrabite tri besplatna naslova koja su u ponudi do narednog četvrtka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top