PC

Prikazan novi gejmplej snimak za next-gen pucačinu Bright Memory: Infinite

Xbox Games događaj za nama bio je posvećen ekskluzivama i premijernim predstavljanjem igara, što znači da je minimalna pažnja bila posvećena naslovima otkrivenim u maju.

Jedna od Xbox Series X igara koju smo imali prilike da vidimo pre par meseci, i koja je svojevremeno ponudila najviše gejmpleja, jeste Bright Memory: Infinite, projekat na kojem radi samo jedan developer.

U pitanju je igra sa mešavinom mehanika iz Tomb Raider i Devil May Cry igara, koja ujedno poseduje dosta detaljne teksture i bogatstvo partikularnih efekata, poput varnica i kapi kiše.

U novom trejleru je moguće pogledati još gejmpleja, primarno posvećenog ka napucavanju, ali je moguće videti i sekvence borbi mačem, kao i upotrebu kuke za privlačenje.

Mi smo imali prilike da pre par meseci zaigramo Bright Memory, koji je poslužio samo kao impresivni demo naslov i uvertira za igru koja će se pojaviti za Xbox Series X, Playstation 5 i PC platforme u narednom periodu. Naše utiske možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top