Filmovi-Serije

The Last of Us serija će proširiti priču iz igara

The Last of Us priča iz igara će biti proširena kroz TV adaptaciju na kojoj radi produkcijski gigant HBO.

Detalja za samu seriju nema preterano mnogo, pošto je jedino zvanično poznato da će Nil Drukman, vođa studija Naughty Dog, biti na poziciji producenta, a režiser će biti Kreg Mazin(Chernobyl).

Radnja ove serije će se vezati za živote Džoela i Eli, i njihove doživljaje iz prve igre, ali u novim detaljima otkrivenim od strane Krejga Mazina, priča neće biti ista kao u igrama. Priča će biti proširena i nadogradiće detalje u sudbinama karaktera u odnosu na prikazano u igrama.

Mazin je izjavio da će postojati i određene promene u seriji, do kojih dolazi kako bi se The Last of Us svet poboljšao u novom formatu.

Još jedan projekat u vidu animiranog filma vezanog za The Last of Us je bio u izradi, ali se od njega odustalo. To neće biti sudbina ovog projekta, primarno zbog uspeha koji je The Last of Us 2 imao u samom startu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top