PC

Amazon ponovo odložio izlazak MMO igre New World

Odlaganjima nikad kraja, a kada je u pitanju New World MMO naslov kompanije Amazon, stiglo je još jedno u nizu pomeranja datuma.

Umesto 25. avgusta ove godine, objavljeno je da će se New World pojaviti tek tokom proleća 2021. godine, što je otprilike najkasnije do maja meseca. Odluka o pomeranju datuma izlaska dolazi na osnovu povratnih informacija od strane igrača koji su učestvovali u alfa testiranju.

Odlaganje dolazi kako bi gejming divizija ovog giganta uložila dodatno vreme u prekopotrebno doterivanje igre, što će se odraziti na imerziju i finalni kvalitet gejmpleja u New World. Ujedno, izbegla bi se ista greška koja je načinjena sa prvom visokobudžetnom igrom kompanije Amazon, besplatnom pucačinom Crucible, koja je tokom maja izdata na Steamu, a ubrzo je vraćena natrag u beta fazu zbog negativnih reakcija igrača.

Kako ne bi ostali uskraćeni, oni koji su već kupili igru dobiće šansu da 25. avgusta zaigraju New World tokom određenog vremenskog perioda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top