Nintendo Switch

Crysis Remastered trejler i datum izlaska odloženi

Planirano iznenađenje sa novim trejlerom i otkrivanjem datuma izlaska za Crysis Remastered je eliminisano zahvaljujući curenju na Microsoft prodavnici, tako da je ovo sada nešto što već znamo.

Ono što dolazi kao iznenađenje je da se trejler neće prikazati danas, 1. jula, već se on, zajedno sa datumom izlaska odlaže.

Novi video je trebao prikazati sekvence gejmpleja, a samim tim i osveženja grafike u odnosu na original iz 2007. Crytek i Saber Interactive nisu imali pristup osveženoj verziji kao prema rimejku, tako da će najveći benefit biti podrška visokih rezolucija, i modernih tehnologija kao što je ray-tracing.

Do odlaganja dolazi zato što je developerima potrebno dodatno vreme kako bi Crysis Remastered doveli fanovima kao gotov proizvod, čime se datum izlaska odlaže. Dodatno vreme će biti iskorišćeno kako bi se igra ispolirala, a otkriveno je i da će sve reakcije igrača na procureli trejler ući u obzir i da će se poraditi na dodatnim poboljšanjima.

Datum izlaska nije otkriven sa objavom o odlaganju, već se navodi da će čekanje na datum izlaska biti produženo na još par nedelja. Trejler je takođe odložen za par nedelja, i vrlo je verovatno da će biti drugačiji od onog koji se danas trebao pojaviti, samo da ponovo ne procuri.

Crysis Remastered  izlazi za PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top