Nintendo Switch

Dead Cells premašio cifru od 3 miliona prodatih primeraka

Akcioni platformer studija Motion Twin i dve godine nakon izlaska nastavlja sa odličnom prodajom, što je developer nedavno ozvaničio.

Do sada je prodato preko 3 miliona kopija Dead Cells za PC, konzole koje čine glavne platforme, dok je odnedavno naslov postao dostupan i za Android uređaje sa podrškom za igranje putem ekrana za dodir.

Prodaja će svakako nastaviti da raste zahvaljujući dolaski na mobilne uređaje, ali osnov odlične prodaje za Dead Cells je definitivno ogromna podrška razvojnog tima sa dodavanjem sadržaja, u vidu novih nivoa, boss neprijatelja i drugog.

Novine za Dead Cells stižu i ovog leta, sa 19. apdejtom po redu, nazvanim Update of Plenty, koji je fokusiran na male izmene koje nerfuju i bustuju oružja, uz ispravke sitnih bagova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top