PC

Gears 5 će zahvaljujući brojnim poboljšanjima izgledati bolje na Xbox Series X nego na PC-u

Dok čekamo na 23. jul i zvanično predstavljanje prvog niza Xbox Series X ekskluziva, studio The Coalition otkriva kako starija igra uživa boljitak nove generacije.

Ovaj developer je otkrio da će Gears 5 biti dostupan za Xbox Series X, i to ne samo kao običan port putem backwards compatibility funkcije, već će imati brojna poboljšanja. Kako se navodi, Gears 5 za XSX će izgledati daleko bolje nego Ultra verzija na PC-u, u vidu 50% više čestica prisutnih tokom igranja.

Od ostalih osveženja navode se realistične kontaktne senke sa direktnim prikazom izvora svetlosti, gejmplej će se odvijati u 4K/60FPS, dok se razmatra podrška za multiplejer mod sa 120FPS prikazom. Kako dodatak na sve inovacije, svi vizualni efekti koji su krasili Ultra podešavanja na PC verziji, i koji nisu bili mogući na Xbox One, sada će biti dostupni u punom svetlu na novoj Xbox generaciji.

Osim najave svih ovih detalja, The Coalition nije otkrio kako će to izgledati, ali je sasvim moguće da ćemo više videti kroz par dana. Ovo je verovatno naznaka da smo još uvek daleko od dolaska nove AAA Gears igre.

Ovo daje nadu da nadolazeći Xbox Series X naslovi neće zaostajati po pitanju grafičkih detalja i inovacija zbog daleko slabije generacije na izmaku, za koju će igre izlaziti i narednih godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top