Nintendo Switch

Horor igra u kojoj igrate kao negativac konačno dobila datum izlaska

O horor naslovu Carrion se čulo baš dosta u prethodnim godinama, i to ne zato što se radi o još jednoj indie igri u nizu, već zato što nudi igranje iz drugačije perspektive.

Umesto na strani dobra, u Carrion igrate na strani negativca, kao krvožedni vanzemaljac koji raste tako što se hrani nedužnim naučnicima i vojnicima u istraživačkim bazama.

Razvoj ove horor igre je dosta trajao, prvenstveno zato što je Phobia Game Studio odlučio da značajno proširi obim igre zbog pozitivnih reakcija publike. Iz tog, naravno pozitivnog, razloga za Carrion je datum izlaska otkriven tek ovog vikenda tokom Devolver Digital prezentacije.

Kratki video koji prikazuje sve strahote na koje je spremno ovo čudovište sa dugačkim pipcima završava se detaljem koji otkriva da će se Carrion za PC, Xbox One i Switch pojaviti 23. jula.

Još desetak dana čekanja nije mnogo, i nadamo se da je čekanje vredelo, pošto je igra odavala dobar utisak još nakon demo verzije objavljene na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top