PC

Killjoy je najnoviji agent za pucačinu Valorant

Riotova kompetitivna pucačina Valorant početkom avgusta dobija drugu sezonu(Act 2), a tada će uslediti i niz dodataka i pojačanja, među kojima se izgleda nalazi i najnoviji agent.

Greškom je otkriven niz detalja za heroja koji će nositi naziv Killjoy i imaće razne robotske spravice radi sticanja prednosti u borbi. Sposobnosti karaktera su takođe predstavljene, dok sam izgled nije moguće videti u procurelim klipovima, pošto se sve odvija iz prvog lica.

Kao C sposobnost, Killjoy će imati Alarmbota koji juri za neprijateljima i ostavlja ih ranjivim, Q sposobnost nosi mitraljez-kupolu koja sama puca na neprijatelje u blizini, dok se na E aktivira Nanoswarm, gde roj robota napada neprijatelja kroz odloženo dejstvo.
I na kraju, Ultimate sposobnost se ogleda u aktiviranju specijalnog uređaja koji u svom radijusu usporava neprijatelje kroz osam sekundi.

Heroj je ovime potvrđen, i sada ostaje samo da Riot Games zvanično otkrije njegov izgled i datum kada će se pridružiti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top