Filmovi-Serije

Konačno započeto snimanje Uncharted filma

Iako je pandemija korona virusa i dalje u punom jeku, snimanje filmova i serija se mora nastaviti, a ujedno je započet rad na novim projektima. Glumac Tom Holland je na svom Instagramu nedavno potvrdio da je započeta puna produkcija filma baziranog po Uncharted serijalu igara za Playstation konzole.

Ovo dolazi kao odlična vest, pošto je Uncharted film već nekoliko puta odlagan zbog raznih problema, višestrukih smena režisera i sličnog, ali je sada daa i zvanična potvrda da se sa snimanjem započelo. Holland je u objavi podelio fotografiju stolice sa seta na kojoj piše “Nate”, što je obeležje karaktera Nathana Drakea, kojeg ovaj glumac, poznat po najnovijem Spider-Manu, sada tumači.

Ovo je zapravo i jedini detalj koji smo nedavno dobili vezano za Uncharted film, nakon što je isto Holland pre par meseci izjavio da je skripta za film jedna od najboljih koje je ikada pročitao.

Nije poznato da li je izvršena još neka smena ražisera, a još uvek čekamo potvrdu na to da će Antonio Banderas biti deo glumačke ekipe.

View this post on Instagram

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top