PC

Minecraft je moguće igrati i pomoću klavijature

Miš, tastatura i džojstici možda jesu glavna pomagala tokom uživanja u video igrama, ali definitivno nisu jedina, pošto domišljati igrači uvek nađu načina da neki potpuno neočekivani predmet koriste u igranju.

Viđali smo do sada mikrotalasnu kao kontroler, gitaru, a sada je u neobičnu ponudu uvrštena i klavijatura. Jutjuber Jachael123 koji je sklon raznim modifikacijama, u svom najnovijem videu prikazao je kako je moguće igrati Minecraft upotrebom klavira.

Video ispod kroz kompilaciju prikazuje kako je jutjuber uspešno prešao Minecraft od samog pojavljivanja u Survival modu pa sve do sukoba sa bossom Ender Dragon.

Igranje ovog i dalje izuzetno popularnog “kockastog” naslova sa klavijaturom je omogućeno tako što su dirkama dodeljene kontrole iz igre. Moramo priznati da je ovaj mali projekat dao izuzetno impresivan rezultat, što možete pogledati u videu ispod, a jako fin detalj je što je zvuk klavijature pristuan tokom igranja.

Uživajte

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top