Vesti

Pođite u vituelni obilazak studija CD Projekt Red zahvaljujući Google mapama

Pošto su granice širom sveta većinom zatvorene zbog pandemije korona virusa, nije moguće otići na pošten odmor i obilazak neke nove lokacije koju ranije niste imali u planu.

Za neke će se turizam svesti na obilazak mesta u našoj zemlji, ili na krstarenje svetom putem Google Maps. Ako spadate u drugu grupu, onda  ne smete zaobići kompaniju CD Projekt Red u Varšavi, Poljska kao jednu od lokacija. Iako Google Maps služi za prikaz objekata, puteva i druge infrastrukture u spoljašnjosti, putem street view opcije je moguće poći u virtuelni obilazak ovo developera koji nam je doneo The Witcher serijal.

Na ovaj način možete videti gde nastaje dugo očekivani Cyberpunk 2077, prostorije prepunjene motivima iz igara koje se nalaze u vlasništvu ovog studija, kao i generalno zanimljivu arhitekturu studija. Imate prilike da se podsetite i svih brojnih nagrada koje je The Witcher 3: Wild Hunt osvojio sa svojim kvalitetom.

VIrtuelni obilazak možete obaviti putem ovog linka, i potrebno je samo koristit strelice na tastaturi i miša za orijentaciju. I naravno, možete se zadržati koliko god želite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top