PC

Predstavljena nova trkačka igra u Test Drive Unlimited franšizi

Fanovi trkačkih igara već godinama unazad očekuju osveženje Test Drive Unlimited franšize, za koje se činilo da nikada neće doći. Glasine od pre par meseci podigle su interesovanje igrača da se na novom izdanju ipak radi, a ono je sada i predstavljeno.

Najnovije izdanje nije Test Drive Unlimited 3, već sa sobom nosi naziv Solar Crown, ali to ne znači da će se odstupiti od originalne ideje. Sa vođom projekta koji je radio na TDU 2, Solar Crown će održati duh serijala u modernizovanom obliku, praćenim unapređenom fizikom zahvaljujući endžinu kreiranom za WRC trkačine.

Studio KT Racing je zadužen za razvoj nove Test Drive Unlimited igre, za koju je navedeno da će kombinovati predivne automobile i umetnost vožnje na egzotičnom ostrvu(gde će se radnja održavati).

Malo detalja je poznato u ovom trenutku, ali je developer otkrio da će biti prisutne opcije za kastomizaciju karaktera, kao i vozila baziranih na onim iz stvarnog sveta.
Sa trejlerom otkrivenim na Nacon Connect događaju, navedeno je da će više informacija o datumu izlaska, kao i samom sadržaju igre biti otkriveno kasnijeg datuma.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top