PC

Sistemski zahtevi za Horizon Zero Dawn su tu!

Možda i drugo najveće pitanje vezano za dolazak prve primarne Playstation ekskluzive na računare jeste kakvi će biti sistemski zahtevi.

Studio Guerrilla Games je rešio da to odgonetne i predstavio je sistemske zahteve za PC verziju Horizon Zero Dawn. Malo vremena da se eventualno odradi koja nadogranja, ali zapravo zahtevnost nije preterano strašna što olakšava situaciju, osim naravno slobodnog prostora.

Sistemski zahtevi glase:

Minimalni sistemski zahtevi

  • Procesor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz ili AMD FX 6300 3.5GHz
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 780 ili AMD Radeon R9 290
  • Prostor na disku: 100 GB

Preporučeni sistemski zahtevi

  • Procesor: Intel Core i7-4770K 3.5GHz ili Ryzen 5 1500X 3.5GHz
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 1060 ili AMD Radeon RX 580
  • Prostor na disku: 100 GB

 

Kao što možete videti, ništa pretarano strašno, pogotovu kod minimalnih zahteva, a uz to Horizon Zero Dawn dobija i brojna unapređenja koja PS4 verzija nije imala. To je osvežena vegetacija, otključani FPS sa 4K rezolucijom i dodatne opcije.

A koje beše prvo pitanje sa početka vesti? A da, datum izlaska. I to je poznato. Horizon Zero Dawn na PC stiže 7. avgusta putem Steam i Epic Games Store.

Nadamo se da je ovo samo prva u nizu first-party ekskluziva koja se zaputila na računare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top