Filmovi-Serije

Umesto kao video igra, Splinter Cell se vraća kao anime serija

Ubisoft je još pre par godina izjavio kako će se Splinter Cell serijal nakon izuzetno duge pauze vratiti, ali ne u obliku kakvom je bio ranije prisutan, već “na neočekivane načine”.

Nakon te izjave, francuska kompanija je u više navrata davala nadu fanovima da će se avanture Sema Fišera nastaviti sa standardnom AAA igrom, ali je do sada on dolazio kao gost u drugim igrama, i spin-off naslovima za mobilne uređaje.

Sada je stigla još jedna u nizu najava za Splinter Cell brend, ali to opet nije igra, čime se nastavlja takozvano trollovanje fanova. U pitanju je Splinter Cell animirana serija koja će biti kreirana direktno po uzoru na istoimenu franšizu. Objava ne dolazi od zvaničnog izvora. već putem portala Variety. Informacija je izvučena od strane pouzdanih izvora bliskih Ubisoftu, koji navode da je Netfix platforma koja će učestvovati u produkciji i na kojoj će se prikazivati.

Od dostupnih informacija, poznato je da će Derek Holdstat, pisac iza Džon Vik trilogije filmova, raditi na ovoj anime seriji, i da je za početak naručeno 16 epizoda podeljenih u dve sezone.

I dok je vest o anime seriji dobra za fanove, i dalje živi nada da će Ubisoft prestati sa okolišanjem i da će konačno predstaviti Splinter Cell naslov dostojan čekanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top