PC

Marvel’s Avengers će imati još PS4 ekskluzivnog sadržaja, fanovi razočarani

Pošto je Spider-Man po pitanju video igara Playstation-ekskluzivni karakter, njegovo pojavljivanje u multiplatformskom naslovu Marvel’s Avengers, će takođe proći u znaku ekskluzivnosti, pošto će on biti dostupan samo u PS4(i PS5) verziji igre, dok će za igrače na drugim platformama on biti nepostojeći.

Ali to nije jedina ekskluziva u Marvel’s Avengers, pošto će dosta skinova za karaktere biti prvo dostupno u Playstation verziji, a isto važi i za specijalne vrste izazova. Rešavanjem Community izazova, Playstation igrači će dobijati nagrade namenjene isključivo njima, dok će oni na drugim platformama praktično biti uskraćeni, bez validne naknade na vidiku.

Zahvaljujući ovom pomalo pohlepnom i ograničavajućem potezu, došlo je od burne reakcije igrača i fanova sa obe strane. Deo igrača je najavio da jednostavno neće kupiti igru zbog, kako kažu, gluposti. Mnogi navode kako mogu preći preko ekskluzivnih igara, ali isto to unutar naslova namenjenih za više platformi je za neko stvarno previše, i ne žele da se biraju strane.

Ne verujemo da će doći do popuštanja od strane kompanije Square Enix, ali postoji nada da će ekskluzivnost biti barem na neki način ublažena.

Marvel’s Avengers izlazi 4. septembra, a pre izlaska će biti održano otvoreno beta testiranje, i to kroz par dana.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top