PC

Call of Duty: Black Ops Cold War će biti povezan sa Battle Royale naslovom Warzone

Iako smo već u avgustu tekuće godine, Activision još uvek nije predstavio Call of Duty igru koja je planirana za ovu godinu, ali su detalji već dostupni zahvaljujući procurelim informacijama.

Procureli detalji su otkrili da puni naziv igre glasi Call of Duty: Black Ops Cold War, a pre toga da će se odigravati u periodu hladnog rata i da će igrače voditi na niz različitih destinacija u svetu, povezanih kroz istorijske događaje.

Sada, ponovo ne direktno i sa punim predstavljanjem, Activision je u nedavno objavljenom finansijskom izveštaju spomenuo Call of Duty 2020, sa potvrdom da studiji Treyarch i Raven rade na razvoju, dok je dosta zanimljiviji podatak integracija nadolazeće igre sa izuzetno aktuelnim i besplatnim Call of Duty: Warzone koji je za samo 6 meseci dostigao 75 miliona igrača.

Integrisanost nadolazeće igre znači da će novi detalji verovatno dolaziti kroz Warzone, gde će verovatno odigrati i premijerno predstavljanje, a Activision govori da će to biti samo početak i da će i u kasnijim mesecima sve veće najave ići upravo kroz Battle Royale naslov.

Activision se odlučio na ovaj potez zato što na taj način ima veću slobodu u pripovedanju, a ujedno će Call of Duty 2020 biti predstavljen dosta široj publici, odnosno potencijalnim kupcima koji iz Warzone mogu lako preći na bojišta Hladnog rata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top