PC

Pored Grounded i Avowed, studio Obsidian u razvoju ima još jednu igru

Studio Obsidian uvek ima više naslova u produkciji, a otkako je došao pod okrilje Xbox Game Studios grupe kompanije Microsoft izgleda kao da su svi developeri maksimalno upošljeni na različitim projektima.

Do sada nam je bilo poznato da Obsidian Entertainment radi na igri Grounded, koja se nedavno pojavila kao Early Access naslov i privukla dosta pažnje, a kroz nedavno održani Xbox događaj otkriveno je da se radi na RPG naslovu Avowed, duhovnom nasledniku Skyrima. A da ne zaboravimo na dodatni sadržaj za The Outer Worlds.

Međutim, to nije sve što se u Obsidianu priprema, već je u razvoju još jedna igra, za koju sada prvi put čujemo zahvaljujući čuvenom producentu, Džonu Sojeru. On je u odgovoru jednom fanu, naveo da ima projekat na čijem se čelu nalazi, kao i da to nije Avowed, ali ni druge gore spomenute igre.

To jedino znači da Obsidian priprema još neki naslov, ali drugih zvaničnih detalja nema. Pošto se Sojer već dve decenije bavi dizajniranjem RPG igara, gotovo da smo sigurni da je reč o još jednom RPG naslovu, možda je to Pillars of Eternity 3, ili se radi neki reboot. Ko zna, vesti su verovatno još uvek daleko.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top