Mobile

Xbox Game Pass narednog meseca dolazi na mobilne telefone

Izuzetno popularni Xbox Game Pass servis, koji po ceni mesečne pretplate nudi bogati asortiman video igara(preko 100), gde spadaju i potpuno novi naslovi, se širi na mobilne uređaje.

Xbox Game Pass je na PC-u i Xbox One konzoli već prikupio 10 miliona pretplatnika, a sa dolaskom na Android ima priliku da se znatno proširi sa brojem korisnika, pošto mnogi već dosta sanjaju o igranju AAA igrama na prenosivim uređajima.

Android korisnici će u čarima Game Pass servisa moći da uživaju od 15. septembra, istog dana kada će xCloud biti integrisan, što je platforma za strimovanja igara iz oblaka, zahvaljujući kojoj će i biti moguće igrati naslove poput Sea of Thieves, Gears 5, Destiny 2, i mnoge druge nadolazeće.

Ovo će biti dostupno za pretplatnike Ultimate paketa, koji je za par dolara skuplji, ali ono što je dobra vest i opravdava cenu je da će PC/Xbox verzija servisa biti povezana sa Androidom i biće moguće preneti podatke sa naloga, napredak u igrama i slično.

Trenutno su 22 države na spisku dostupnih, ali će se broj zemalja u kojima je servis dostupan proširiti narednih meseci, a nadamo se da će uskoro i zvanično postati dostupan u našoj državi.

Xbox Game Pass servis je već do sada pomogao brojnim developerima da bolje prodaju svoje igre, a od septembra će na Androidu postati dostupan praktično potpuno novoj publici, što je pametna taktika za Microsoft, iako mu ne donosi preterano mnogo profita.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top