PC

Pogledajte novi Playstation 5 gejmplej iz igre GodFall

Jedna od prvih igara koja je najavljena za novu generaciju Playstation konzole je upravo Godfall, na kojem radi CounterPlay Games a izdavač je Gearbox.

Do sada su detalji za Godfall otkrivani u slaboj meri, sa kratkim snimcima ili trejlerima koji su prikazivali fantazijski sve koji očekujemo u ovoj looter slasher igri. Sada je rešeno da se igračima pruži dosta više detalja, vezanih pre svega za gejmplej mehanike koje će biti na raspolaganju kroz progresiju.

Godfall će biti praktično čista igra kada su u pitanju razni sistemi koji služe za dodatno uzimanje para od igrača, pošto ih neće biti. Mikrotransakija nema, već se svi dodaci dobijaju kroz gejmplej, dok neće biti ni čekanja na dodatni sadržaj, već će sve od samog početka biti dostupno igračima. Ovo bi trebalo biti normalna stvar kod video igara, ali zbog velikog broja igara koje čine suportno, Gearbox je ovo iskoristio za marketing. Možda i pametan potez.

Gejmplej je prikazan iz isečaka, tako da ćemo morati još da čekamo na nešto dužu sekvencu neprekinutog igranja na Playstation 5 konzoli. Ono što je dobro kod ovog vida predstavljanja je da komentator pruža i objašnjava sve što se događa, tako da za GodFall dobijamo niz novih detalja. U videu se govori o različitim vrstama mačeva i ulogama koje imaju tokom borbi, specijalnih poteza i sličnog.

Kasnijeg datuma će biti prikazano još detalja vezanih za progresiju kroz fantazijski svet koji Godfall nudi, kao i loot mehaniku.

Tačan datum izlaska najverovatnije dobijamo kada se proglasi dolazak Playstation 5 konzole. Godfall će se takođe pojaviti i za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top