PC

Formula za DŽ – F1 2018 besplatan na Humble Bundle

Ovaj kišni vikend završavamo prilikom da se ugrabi još jedna besplatna igra i to sa platforme Humble Bundle.

U pitanju je poslastica za ljubitelje vožnje bolida, F1 2018, koja dolazi iz proslavljenog studija Codemasters. Igra pripada rangu simulacija vožnje, pošto se izuzetno trudi da bude što bliža realnim trkama.

Kako biste videli šta F1 2018 nudi na delu, potrebno je otići na Humble  Bundle, kliknuti na baner “Get the Game”, prijaviti se na newsletter(ako do sada niste) i potom dobijate ključ putem mejla koji je potrebno aktivirati na Steamu. Vremena za to imate sve do 10. avgusta u 22 časova po našem vremenu, a nakon isteka perioda igra ostaje zauvek u vašem vlasništvu.

F1 2018 može poslužiti da vas sasvim dovoljno zainteresuje za najnovije izdanje koje se pojavilo ove godine i donosi niz unapređenja u odnosu na ranije simulacije.

Ako ste za još besplatnih igara, Borderlands 3 možete igrati ovog vikenda bez potrebe za novčanikom, a Epic Games standardno nudi besplatne igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top