PC

Suicide Squad igra potvrđena, predstavljanje zakazano za 22. avgust

Dosta dugo se u vidu glasina govorilo o narednom projektu na kojem rade developeri studija Rocksteady, kreatori Batman Arkham igara.

Pored nove Batman igre, glasine su upućivale na to da se radi i na prvoj Suicide Squad igri, kao i da ona treba biti predstavljena na predstojećem DCFanDome događaju. Te glasine su sada zvanično potvrđene od strane samog developera na Twitteru.

Twitter profil studija Rocksteady izdao je objavu sa fotografijom SuperMena i Suicide Squad logom, uz tekst “Target locked” što zakazuje predstavljanje za 22. avgust.

Ne znamo o kakvoj vrsti otkrivanja se radi, odnosno da li će to svi bitniji detalji doći tog dana, ili samo kratki tizer trejler koji će imati ulogu da zainteresuje igrače. Drugih procurelih detalja o igri nema, sem navoda da će to biti online co-op akciona avantura, što je i logična pretpostavka kada se uzme u obzir da veliki procenat tog tipa igara današnjice ima kooperativnu komponentu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top